Alternator

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 18 Feb 2009 18:02
After 12 hours search each day, visit in about 500 "Auto spare parts"-shops, we've finally found a new alternator which we can use. Unfortunately it wasn't very cheap, but quess we have no choice. During the siesta from 13-16, we've taken the car along the coast and up the mountains for sightseeing purposes. We've seen about a thousand camels..... there was even one in one of the car shops, on a truck which was undergoing repairs..... We've been to Lulu (supermarket) many times, and according to budget we should not go back there. People are extremly nice here. Enjoying. Have lot of projects that need to be done before sailing again (leaks, things falling apart, sevice winches etc).Will start working on them tomorrow, or next day....

Etter iherdig jakt, 12 timer daglig, med besøk i rundt 500 dele-butikker og verksteder, har vi nå endelig funnet en ny dynamo vi kan bruke. Det har vært mye frem og tilbake, og flere ganger har vi vært nær ved å kjøpe feil (uten regulator) -språkproblemer er absolutt en forsinkende faktor....... I et uendelig stort industriområde har vi trålt gatene opp og ned. Utstyrt med en god bok i passasjersetet, og masse tålmodighet, har jeg stort sett ikke hatt andre oppgaver enn å hjelpe Jorn å huske hvor vi har kjørt tidligere, og hvilke verksteder han har vært inne i tidligere. Dere kan jo tenker dere hvordan det har gått. En stakkar i går, ble så lei ved Jørns tredje besøk, at han tok bilen og kjørte foran oss til andre siden av byen der det var flere verksteder..... Vi har hatt utallige turer til Lulu (supermarkedet), men budsjettet sier at vi ikke burde stikke innom dit igjen..... Mellom 13 og 16 holder alt stengt, så da har vi vært på sightseeing -langs kysten og opp i fjellene. Sett sikkert tusen kameler -midt i veien, på stranda, i fjellene, i hager -og på lasteplanet på en bil på verksted. De er over alt!!! Folk er superhyggelige. Vi koser oss. Har mye å gjøre ombord (tette lekkasjer, fikse vinsjer, stramme rigg etc). Begynner på dem i morgen eller neste dag.