Fuel- and rest stop

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 28 Feb 2009 09:29
We're in harbour for a few hours. Have not checked in to country yet, so only allowed to stay for emergency rest- and fuel stop. Will keep going in a few hours. Current was in our favour last night, so doing better speed, but (believe it or not) we then had problems running the engine slow enough. Living his own life, our dear Farryman. Hopefully, we'll be able to sail more the next few days. Syncronized sailing still very frustrating -and hard work (no reading books and relaxing on watches), but going better every day. Guess we're all doing our best.

Vi ligger ankret i en liten fiskeri havn for et par timer. Vi er ikke sjekket inn i landet ennå, så vi har bare lov til å bli lenge nok til å hvile og fylle tankene, så skal vi avgårde igjen. Strømmen var med oss i natt, og dermed gjorde vi mye bedre fart. Ironisk nok, fikk vi da problemer med å få motoren til å gå langsomt nok. Han lever sitt eget liv, vår kjære Farrymann. Forhåpentligvis kan vi seile litt mer de neste dagene. Synkronseiling er fremdeles frustrerende -og hardt arbeid. Man må følge veldig godt med på vakt fordi båtene ligger så tett intill hverandre. Hvis noen skjener ut av kurs, eller går for sakte eller for fort, kan det bli sammenstøt... Men om man skal være positiv, ser det ut som om det går bedre for hver dag. Vi gjør nok alle vårt beste.