Underway again

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 2 May 2009 06:59
36:28.549N 027:58.800E

Had a great time in Rhodes, but forecast was good for today and tomorrow, so had to get moving again. Now sailing towards Paros where we hope to arrive tomorrow. Great to be back in Europe, although prices are amazingly high. Clearing in and checking out in Rhodes required time and patience (and endless amount of documentation), but we find comfort in the fact that it was eaisier -and cheaper- for us than for our friends from Sweeden (which actually are in the EU). We did some sightseeing with our visitors, and had fantastic greek meals ashore!

Hadde det supert på Rhodos, hvor vi traff både nye og gamle kjente seilere -og i tillegg hadde fine dager med mamma og Rolf. vi har vært på sightseeing, og fylt magene med fantastisk gresk mat. Skulle gjerne blitt litt lengre, men værmeldingene for i dag og i morgen viste svake vinder, så da var det bare å hive fortøyningene og sette til havs igjen. Forlot Rhodos tidlig i morges, og seiler nå i behagelig svak motvind mot Paros hvor vi håper å ankre opp ila morgendagen. Et lite minus er at vi har kraftig motstrøm, men forhåpentligvis vil den snu etterhvert. Inn- og utsjekking på Rhodos krevde både tid og tålmodighet (i tillegg til store mengder dokumentasjon). Vi fant det ganske så komisk at hele prosessen gikk lettere (og billigere) for oss ikke-EU borgere, enn for våre svenske medseilere... Ellers lite nytt. God følelse å være tilbake i Europa selv om prisnivået er deprimerende, og temperaturen er altfor lav :)