Improving

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 26 Jun 2008 23:45
12:15.962S 139:23.080E

We're doing good. Conditions are improving by the hour. Yesterday and last night was windy, but seas weren't too bad. This morning, things seems to be calming down -which is nice. No more jumping from one wave to the next. As we could not decide between Gove and Wessels, we've decided to go to Elisabeth Bay instead -somewhere in between. That means we have to go trough a narrow passage called "hole in the wall" on sunday. Jorn is happy about that. We are still in contact with Blue Moon. All well :)

Vi har det fint. I går og i natt har det blåst kraftig, men nå virker det som om alt er i ferd med å roe seg litt. Det hadde vært fint med et rolig siste døgn. Foran oss rapporteres det om roligere forhold, så det er fint. Vi klarte ikke å bestemme oss for om vi skulle gå til Wessel-øyene eller Gove, så nå har vi bestemt oss for Elisabeth Bay -som ligger midt imellom :) Vi burde være der før det blir mørkt i morgen, og vil da på søndag gå gjennom en trang passasje vestover -hole in the wall. Vi er fermdeles i kontakt med Blue Moon. Alt vel ombord.

E&J