Heading north

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 24 Sep 2008 03:24
Had a nice stay in Lovina, although had a lot of small repairs and work to do, so did not explore the area much. Next time :) Heading north to Bowean island and should be there in two-three days. Light winds, so going very slow, but happy to be at sea.

Vi hadde et fint opphold i Lovina. Vi hadde mye arbeid og småreperasjoner på lista, så det ble lite utforsking av Bali's nordområder. Etter å ha vasket klær, gjodt unna innkjøp, utført utallige oljeskift på påhengsmotoren, lettet vannlekkasjen i morotoren (og fortrengt oljelekkasjen), vasket båt innvendig og uvendig -samt flyttet anker at par ganger for å unngå tullete gamle seilere som lader batterier med motoren i gir (for anker); har vi nå satt til havs igjen. Vi seiler (sakte, lite vind) mot Bowean island, og burde være fremme om to-tre dager.