16.05.07 kl 16:47

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 17 May 2007 01:54
09:13.600S 134:05.300W

Vi seiler igjen, men det går ikke akkurat fort. Det blåser lite, er mye svell og vinden har dreid mot NE. Det ruller bra, men vi går da fremover -og nesten i riktig retning. Med denne vinden kan det nok ta ennå 4 dager før vi er fremme. Får vi litt bedre føre, vil vi være inne om 2 dager. Vi har det ikke travelt, så det spiller egentlig ikke så stor rolle.

Jørn har endelig fått til programmet for å redigere film, så nå har vi omternt 7 timer med råfilm vi skal redigere.

Vi er gått litt tom for ideer på matfronten, og med den lusne farten vi har nå, blir det lite fisk.. Vi er også tomme for egg :) Til 17 mai i morgen blir det pai og flettekringle. Den ser fin ut på bildet i kokeboka. Vi får de hvordan stillehavsutgaven vil se ut.

Det begynner å bli utrolig varmt, og vi sliter med å få sove. Skulle ha kjøpt oss en vifte ja.......
Alt vel