Nice and calm

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 22 Jan 2009 13:38

06:21.000N 076:10E

We seem to be trough the rough weather. Now relaxing in light breeze. Have had the first proper meal in days and looking forward to hours of sleep. The noice of wind screaming and the sea breaking all gone. Beautiful silence. Should be in Uligan in two days. No problems with boat or gear. No damages. Lots of bruises. Very tired and very happy.

Vi er igjennom blåsten. Her på andre siden kosser vi oss i lett bris. Vi har fått oss et ordentlig måltid mat for første gang på et par dager, og ser frem til flere timers sammenhengende søvn i natt. Det øredøvende bråket av vinden som skriker i riggen og bølger som bryter er nå erstattet av svak sildring i det Silene sklir sakte gjennom vannet. Vi burde være fremme om to dager. Ingen skader. Masse blåmerker. Båt og utstyr ser ut til å være upåvirket. Trette, men glade -E&J