Another day at sea

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 9 Feb 2009 05:49
12:49.000N 065:45.000E

Having a good time. No news. Weather perfect, no complains.


Vi har det fint. Suser avgårde i god fart. Har godt vær og det er ganske så behagelige forhold ombord. Det skjer ikke så mye utenom det vanlige. Jørn vekker meg kl 06 om morgen. Jeg har vakt til 09. Vi rapporterer posisjoner og værforhold på to ulike SSB nett om morgenen. Sender mail og laster ned vær. Baker brød hvis været er ok. Jeg sover til 12-13. Vi spiser lunch sammen. Jørn sover til ca 17. Rapporterer på Nytt SSB nett kl 17. Lager middag, spiser og vasker opp. SSB med Nabob kl 19. Spiller backammon og spiser popcorn om været er ok og cocpit tørr. Jeg sover fra 9-12 og fra 3-6. Jørn sover fra 12-3 og fra 6-9. Nattevaktene tilbinger vi med sikkerhetsline i cocpit -med Ipod mot kjedsomhet og kaffe mot tretthet. Om en skal på fordekk må den andre vekkes. Vi rever derfor gjerne ned før det blir mørkt slik at vi slipper å gå på dekk om natten. Sånn går nå dagene.... Det er forresten fint månelys nå, og nattevaktene er fine, selv for de mørkredde. Alt vel....


As we are on a low bandwidth on-board satellite email system please do not send
any attachments and please delete our original message if using the "reply to"
button. Many thanks.

Eli og Jørn Nygaard
post {CHANGE TO AT} silene {DOT} no
www.silene.no