Red Sea

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 10 Mar 2009 16:26
13:23.000N 042:28.000E

All OK. Tummy-bugs leaving us. Very windy day, steady 35, gusting 40 knots. Sailing on rigging only at the moment, no sails, waiting for Nabob to catch up as they had some minor problems earlier today. One yacht hit rock and sank today, which is horrible news. Don't know what weather will do and don't know how far we'll carry on..

Alt vel. Magene føler seg bedre i dag. Jørn har ikke feber lengre. Vi er litt slitne etter blåsete natt og dag. Vinden har ligget jevnt på 35 knop, 40 i kastene. Tror det roer seg litt nå. Vi har tatt ned alle seil og seiler bare på riggen for øyeblikket -for at Nabob skal ta oss igjen. De ligger litt bak etter litt småproblemer tidligere i dag. En annen båt fra Aden-konvoien traff en sten (?) i natt og sank i ettermiddag. Det er veldig tragisk. Han har fått hjelp og de har fått båten halvveis opp på en strand. Mer vet vi ikke. Værutsiktene ser veldig usikre ut, og vi aner ikke hva som skjer de neste dagene. Dermed vet vi heller ikke hvor langt nord vi fortsetter.