Hughada marina

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 6 Apr 2009 15:33
Made it to Hurghada. Came into the marina at 08 this morning, and although we prosmised ourselves that this should be vacation, we've spent all day doing boat stuff (engine- and hydraulic pump problems -and usual stuff). Tomorrow, maybe? Vey happy to be here, anyway, and looking at the charts we are almost in Suez :)

Vi klarte det. Ankom Hurghada marina tidlig i morges, med en liten konvoi av andre båter (når det er stille vær, flytter de fleste på seg). Men selv om vi hadde lovet oss selv at dette skulle bli litt ferie, har vi så langt ikke gjordt noe annet enn båt-ting (motor- og hydraulikk problemer, samt vanlig vedlikehold, vask og mekk). I morgen får vi kanskje et par timers ferie?? Vi er ihvertfall glade for å ha kommet helt hit, og ser at Suez begynner å komme innen rekkevidde.