Refuge Bay, Elcho Island

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 30 Jun 2008 09:57
11:49.442S 135:52.029E

We were tired this morning after the BBQ last night and decided for a day sail instead of a long two-nights sail. We had a fantastic run doing 7s all the way. Anchored up here in a big, protected bay this afternoon in company with Makani Kai, Galiano and Blue Moon. Again, Makani Kai launched their dinghy and picked up the rest of us to go to the beach. It was really nice to get ashore again. We saw beautiful shells and the most energetic played rugby. Now, we're back in the boat. Just had another nice macrel dinner. Will head west again tomorrow and spend a night or two at sea.

Vi var slitne i morges etter grilling hos Makani Kai til midnatt i går. Det er ikke så ofte vi er oppe etter ni lengre :) Vi bestemte oss for å ta en dagsetappe istedenfor en døgneseilas, og hadde en super dag på flatt hav i god vind. Vi ankret her i ettermiddag sammen med Makani Kai, Galiano og Blue Moon. Igjen satte Makani Kai jolla på vann og plukka opp alle oss andre for et par timers strekking av armer og ben på stranda. Godt å komme seg på land igjen. Vi fant masse fine skjell, og Jørn fikk solbrillene knekt i en rugby-kamp. Tilbake i båten har vi nettop hatt nok en makrell-middag. Vi seiler videre i morgen og regner med å tilbringe en natt eller to der ute for å legge litt flere mil under kjølen. Det er ennå et stykke igjen til Darwin.