Ready to go

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 24 Feb 2009 11:11
This is an excellent harbour for boat work, and after all that sightseeing and food shopping, we've spent a few days working on the boat (fixing leaks, servicing winches, chekcing rigging, clean propeller, polish hull etc), filling coocking gas and fuel, doing laundry (free fresh water on the dock) and preparing food for the next passage. Will be leaving Oman tomorrow with a large group of yachts. Sad to leave Oman, but happy to get the Gulf of Aden over and done with. Cruising log will be updated as usual, but without positions. We've published more photos (last ones from Thailand, plus lots from Uligamo and Oman) on our website. Enjoy!

Havna her er utmerket for båtarbeid (prosjekter og vedlikehold), og etter alle utflukter og matinnskjøp forrige uke, har vi nå brukt et par dager på båtarbeid (tette lekkasjer, lime sammen knekt innredning, sjekke og stramme rigg, skrubbe propell, polere skutesider, overhale vinsjer og vindgenerator), fylling av gass og diesel, klesvask (gratis ferskvann på brygga) og forberede måltider til neste seilas. Vi forlater Oman i morgen ettermiddag, sammen med 20-30 andre seilbåter. Det bli trist å forlate Oman, men det skal bli godt å få Adenbukta overstått. Cruising log vil bli oppdater som vanlig, men uten posisjoner. Vi har lagt ut flere bilder på hjemmesiden, så ta en titt om trenger litt sol og varme (og kameler).