Light winds

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 22 May 2009 16:39
38:40.960N 004:41.120E

Made it far enough south last night not to get hit by any strong winds. Instead, enjoyed nice sailing -until wind died this afternoon. Supposed to come back in a few hours. Current is strong against us, so not moving fast, but still hoping to make it to Mallorca tomorrow. If not, we'll spend another night our here and stop somewhere in Ibiza.

Vi kom oss langt nok syd i går til å slippe unna de kraftige vindene i natt. Istedet hadde vi et døgn med fantastisk seiling der vi konstant logget 6-7 knop. Nå har vinden igjen glimtet med sitt fravær, men er meldt å komme tilbake om et par timer. Strømmen er kraftig imot, så nå går det veldig sakte, men vi har fremdeles et lite håp om å klare Mallorca i morgen. Ellers blir det nok en natt til havs og stopp på Ibiza.