Nice

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 7 Feb 2009 07:35
10:12.000N 069:18.000

The Indian ocean is showing a better side of itself now compared to what we experienced a few weeks ago. Have a nice breeze still. Doing good speed. Still heading more north than destination in case we'll get strong northerlies later. Sleeping, eating and listening to audio books. Remember Ipod with audiobooks if you ever decide to cross an ocean -and headlamp with red light (you can see and still keep you night vision)....

Vi liker bedre det Indiske hav vi opplever nå, sammenliknet med det vi opplevde for et par uker siden. Vi har en fin bris, ikke for svak og ikke for sterk. Silene går fort under disse forhold og vi ligger allerede for langt foran de andre til å høre dem på VHF. Ingen vits i å bremse for å holde følge når vi ikke skal samme plass. Vi går fremdeles en mer nordlig kurs enn rett mot målet -i tilfelle nordlige vinder senere. Når vi er fremme avhenger av hvor stor nordlig bue vi tar, men vi regner med rundt ti døgn til. Vi søver, spiser og hører på lydbøker. Husk Ipod med lydbøker hvis du noen gang skal krysse et hav -og hodelykt med rødt lys som ikke ødelegger nattesynet. Dagens tips. Alt vel.