Looking for Koalas

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 16 May 2008 20:54
As Magnatic island is home to Northern Australias largest colony of koalas in the wild, we are keeping our eyes open when enjoying hiking here. Didn't see any yesterday, but I'm sure we will today. We are also going to look for the rock wallabies by sunset tonight -and hope to find the friday night markeds......

Her på øya finnes visstnok Nord Australias største ville koala bestand. Vi har øyene åpne hele dagen, men i går så vi ikke noe annet "naturlig" enn en mann uten klær, med ryggsekk, midt i bushen.... Jeg er helt sikker på at vi vil finne koalaer i dag. Vi skal gå en tur opp til et gammelt fort. Ved solnedgang skal vi på leting etter rock wallabies (små kenguruer), og etterpå skal vi på kveldsmarked.

I går hadde vi en liten 17-mai feiring med grilling av pølser (alle oss to norske her). Pølsene begynte å bli dårlige og kunne ikke vente til 17.mai.

Fredag 16. mai kommer litt om oss i Bergens Avisen.

Riktig god 17 mai.

xxx E&J