Batam

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 8 Oct 2008 15:46
We arrived Batam this afternoon. Tied up to a dock in a marina for the first time in 6 months. Will leave tomorrow morning for Sebana Cove Marina in Malaysia. Have to cross Singapore strait to get there, so quite nervous about that.....

Ankom Batam i ettermiddag. Motor i hele natt og hele dag. Er fortøyd til brygge i marina for første gang på 6 måneder. Silene kunne sårt trengt en ferskvannsskylling, men det ble ikke tid i dag. Vi sjekker ut av Indonesia og fortsetter til Sebana Cove i Malaysia i morgen. For å komme dit må vi krysse det trafikkerte Singapore stredet. Stemningen ombord er derfor lettere spent og skipperen har allerede ymtet frempå at det er like greit om undertengnende holder seg nede i båten i morgen (hmm, betryggende).