Lovina Beach

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 23 Sep 2008 14:33
08:09.510S 115:01.359E

Anchored off Lovina beach in company with the entire rally fleet. Most of the boats, we haven't seen since Kupang, so it is nice catching up again. Have been working hard today. I've cleaned and desinfected the entire boat down below. Jørn has been working on the outboard and the main engine all day. Crossing fingers it is all OK now. Need to clean the bottom tomorrow -and get fuel and supplies. Also looking into renting a motorbike for the day to do a bit of cheap sightseeing.

Ankret utenfor Lovina beach sammen med ca 50-60 andre båter. De fleste har vi ikke sett siden Kupang, så det er hyggelig å hilse på igjen. Vi har jobbet hardt i dag. Jeg har vasket ned alt inni båten, og jørn har jobba med både utenbords- og hoved-motoren. Krysser fingrene for at alt går som det skal nå. I morgen må vi vaske båten under, fylle diesel, vaske klær og gjøre innkjøp. Vi lure rogså på å leie moped for å kunne kikke litt rundt her oppe.