Recreational sightseeing

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 14 Sep 2008 13:55
Visited the Uluwatu temple today, one of Balis three most important temples.Very entertaining seeing the monkeys steeling cameras, wallets, sunglasses and hats -and tossing them over the cliffs. Jorn seems to be well enough to leave the boat for more than a couple of hours now, so we can go off exploring a bit. We've got a car and a driver to take us to Ubud tomorrow -and pick us up two days later. Looking forward to see some more of Bali. Will be back in the boat in a few days, after climbing Moung Agung, if Jorn is up to it.

Besøkte Uluwatu tempelet i dag -et av Balis tre viktigste templer. Apekattener der er fredet/hellige og det var ganske underholdende å se dem stjele både briller, hatter, lommebøker og kameraer fra turister. De var utrolig raske. Jørn fikk hilse på apekongen. Han ser ut til å være i god nok form til litt mer sightseeing nå (Jørn, ikke kongen), så i morgen drar vi til Ubud. Vi har bestillt sjåfør til å kjøre oss dit, og plukke oss opp to dager senere, med besøk til andre landsbyer, vulkaner etc. underveis. Det skal bli gøy å se litt mer av Bali. Vi er tilbake i båten om et par dager. Skal gjøre et forsøk på å komme oss til toppen av det høyeste fjellet her på onsdag morgen -hvis Jørn er i form til det.