Moving on

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 13 May 2008 23:41
We left Airlie Beach around 07 this morning after having had another very efficient day yesterday. We did 3 loads of laundry, got a new baby stay made for the rig, spent 1,5 hours on internet and bought lots of more food (an unexpected "food-donation" from mum -our fridge is like a dream now).
Heavy showers dominate the weather just now, so we figured we'll head north to get away from them. Next stop is Magnetic Island. Should be there tomorrow morning.

Vi hadde nok en effektiv dag i går. Fikk vasket tre maskiner med klær og sengetøy mens Jørn oppsøkte en rigger og fikk laget et nytt stag på timen. Etter en liten matdonasjon kunne vi også fylle på med mer mat. Vi fant til og med en slakter som hadde billig kjøtt -og som kunne vakumpakke slik at vi kan ta vare på det lenger i kjøleskap.

Det har regnet kraftig de siste to dagene, så vi har bestemt oss for å gå mot blå himmel -nord. Forlot Airlie Beach rundt 7 i morges og regner med å være fremme på Magnetic Island utenfor Townsville i morgen formiddag.

xxx E&J