Khor Nawarat

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 14 Mar 2009 05:48
18:16.000N 038:18.000E

Just coming in the reef entrance to Khor Nawarat, Sudan. We had a good night, sailing in light winds. Will be anchored here for a few days. Tried our best to get fish for BBQ on the beach tonight, bu got three baracudas (which we don't like) and at the end something big broke the line and took our lure. We did our best though :)

Vi er i innseilingen til Khor Nawarat, Sudan. Vi har hatt en fin natt med behagelig seiling i lett vind. Kommer til å bli her for anker et par dager. Vi gjorde vært beste for å skaffe en god fisk til grilling på stranda i kveld, men fikk bare baracudaer (og det liker vi visst ikke), og til slutt kom noe stort og røk lina (og svømte avgårde med vår dyrebare blekksprut). Nå blir det grilling av bokspølser istedenfor.