Bloody wet

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 20 Jan 2009 09:55
05:20.710N 081:33.040E

Not nice out here today. Getting slammed in a gale force 7 from the north. Making our way as best we can with storm jib and try-sail. No sleep and for food we've had dry-tech stuff (that we found in the trash bin in a marina). Can not believe we've chosen to do this. Jorn has given up on clothing as he get regular swims in the cocpit. I've just emptied 20 litres of salt water out of the galley oven. Silene is doing good, so no worries. Have just had reports from Vagabond Virgin 30 miles ahead that we're in for calmer conditions soon.

Ikke hyggelig her ute i dag. Vi får juling i kuling fra nord. Vi seiler vestover og gjør 6-7 knop for stormfokk og tryseil -så borsett fra at vi er slitne går det egentlig ganske bra. Kan likevel ikke fatte at vi gjør dette frivillig. Det har blitt lite søvn, og det eneste inntatt av føde i dag, er en pose frysetørret biff stroganof (liknende Real turmat) som vi fant i en søppelkasse i marinaen i Phuket ..... Jørn har gitt opp å gå med klær ettersom han jevnlig får seg en svømmetur i cocpiten. Jeg har nettop måttet øse saltvann ut av stekeovnen. Har nettop hørt fra Vagabond Virgin som er 30 mil foran oss, at forholdene er i ferd med å bli bedre. Det gleder vi oss til.