Fitzroy Island

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 24 May 2008 08:34

16:55.716S 145:59.259E

Had another comfortable spinnaker sail today, and anchored outside Fitzroy island just berfore the wind picked up. We might be in for another sleepless night as we are rolling around here. Water seemed to be quite clear, so we're in for some snorkeling tomorrow. Going to Cairns for a few repairs Saturday.

Vi hadde en nok en super seilas i dag, for spinnaker i lett vind. Ankret opp utenfor Fitzroy rett før vinden tok seg opp betraktelig og nå ruller vi rundt her ute...Vi ser muligens mot nok en natt med lite søvn ;)

Vannet så klart og fint ut her, så i morgen blir det snorkling. Det er også et par turløyper på øya, og en liten topp som må bestiges. i morgen er det fredag. Lørdag seiler vi inn til Cairns for å reparere litt forskjellig. Vedlikeholdsansvarlig Nygaard har slappet av et par tre dager, og nå har det hopet seg opp :)

xxx E&J