17. mai 2007 kl 18:00

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 18 May 2007 03:17
09:39.100S 135:55.800W

Gratulerer med dagen alle sammen

Det har helt klart vært en annerledes 17. mai i år. Ingen dress/bunad -og ingen mennesker :) Vi har bakt -og spist- kringle og pai. Det er utrolig varmt! Fikk telefon hjemmefra i dag -det var utrolig kjekt.

Dagen startet med -antakelig- stillehavets kraftigste regnbyge. Da vi innså omfanget av bygen ble det hentet såpe, shampo og balsam -og vi fikk dusjet lenge og vel. Det var mer trykk i denne dusjen enn noe annet vi har dusjet i det siste halvåret. I tillegg fikk vi samlet ca 40 liter vann hvilket sparer oss for et par timers pumping. Nå kommer vi frem til Marquesas med nesten fulle vanntanker....

Seilmessig har det vært en skikkelig drittdag. Vi har hatt 4 knops vind, og høy, rotete sjø. Vi har forsøkt å seile innimellom, men seilene slår i bølgene så riggen rister. Vi har derfor bitt i det sure eplet og kjørt motor. Nå har vi akkurat heist seil igjen, og satser på at det blir fin vind i natt.

Alt vel