New crew member

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 26 Sep 2008 00:57
05:52.337S 112:40.821E

Wind was good all night. Had a pleasant sail and did no hit any fishtraps. Still, we think Murphey (don't know how he spells his name, but you know -the man with the law....) somehow sneaked onboard. Last night he broke our towing generator, so now we're in big trouble concerning power onboard. We just anchorad, so Jørn has not yet looked at the damage. Maybe he can fix it. Very nice anchorage here. Might stay a few days.

Vi hadde en behagelig bris hele natten, og traff heldigvis ikke på noen fiskefeller i mørket. Vi tror likevel at Murphey has sneket seg ombord. Litt usikker på staving av navnet hans, men dere vet.... typen med den slitsomme loven om alt som går i stykker. Vel, nå har typen sørget for å ødelegge slepegenereatoren (det var egentlig et spinnakerskjøte, men det var helt sikkert han som sørget for at det havnet i vannet, og inn i slepepropellen). Forhåpentligvis kan Jørn fikse den, for vi sliter veldig med strømmen ombord med bare ett (dårlig batteri). I natt hadde vi ikke nok strøm til å kjøre kjøleboks og GPs en gang. Det hadde vært ille om vi måtte kaste den dyrebare osten, og enda værre å måtte seile uten navigasjonsinstrumenter. Vel, ankringen her på Bawean er fin og rolig, så vi blir nok her et par dager.