Bye Bye Asia

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 13 Jan 2009 03:43
07:46.580N 098:15.003E

We're off. As ready as can be. Plenty of wind, afraid it is not going to a very comfortable ride. More yachts leaving today, bu we all seem to have our individual routes and different destinations. We'll keep in contact with them on the SSB.

Da har vi satt seil igjen. Neste stopp er Uligan, en liten atoll som tilhører nordlige Maldivene. Vi reggner med å være der om 10-15 dager. Diesel er visst veldig dyrt der, og det er enda nye 10 dagers seilas til Oman, så vi kommer vel frem så fort vinden blåser oss dit. Akkurat nå ser det ut til å være mer enn nok vind etter min mening. Forhåpentligvis blir det ikke alt for mye vær. Denne etappen jo er kjent for å være en fløteseilas. Vi synes det hadde vært fint med en av dem igjen. Mange seiler her fra Phuket i dag, men vi ser alle ut til å ha valgt individuelle ruter og forskjellige destinasjoner. Vi vil forsøke å holde kontakten med de andre via SSB.