Calm

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 1 Jun 2009 18:01
36:34.730N 002:41.120W

Weather is calm at the moment, which is good cause it means that we'll make it in to Fuengirola (just west of Malaga) tomorrow. No place to anchor around here, so we'll have to go to a marina. It will be a good chance to get some long planned work done (sail repairs, oil change, paint markers on chain etc....). Last night was a bit rough and poor Jørn, having watch all night, had his hands full avoiding shipping lanes while wind shifted all over the place. Motoring at the moment. No more leak of hydraulic oil now, only the usual oil leaks from the main engine. Looking forward to get in tomorrow -I'll hit the shower first thing.... All well.

Vi motorseiler for øyeblikket. Det ser bra ut for at vi skal klare å komme frem til Fuengirola (rett vest for Malaga) i morgen. Det er ikke muligheter for ankring i området, så det betyr at vi må i marina. Det blir dermed en god mulighet til å få gjordt litt arbeid som har stått på lista lenge (litt seilreparasjoner, oljebytte, fikse oljetrykk indikator, male nye merker på kjettingen, bytte kuleleger på ankervinsj osv). Det var ikke særlig bra vær i natt, men det ser ut til at vi er inne i høytrykket nå. Det innebærer vel flere motortimer, men det var vel ingen som sa det skulle være mye bra seiling i å gå vestover i Middelhavet? Vi kan ikke se noen lekkasje av hydraulikkolje nå, kun de samme gamle oljelekkasjene fra selve motoren. Gleder oss til å komme inn i morgen. Det første på lista blir en god varm dusj.