Hanging tight

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Wed 25 Mar 2009 19:52

Windy still. 30-40 knots of wind all day today. Good holding, but still a bit stressful. Came dowm to 25-30 in the evening, so we braved it and took the dinghy over to the boat next door (read: next anchor). It was a wet ride, but we made it there and back -and had a very nice dinner and enjoyable evening. Still no weather window recognised in near future. All well.

Vi har det bra her i blåsten. Det har blåst like ille i dag som i går. To ankere som sitter godt, men der er likevel litt stressende. I kveld roet det seg en liten stund og vi tok risken og kjørte jolle over til nabobåten. Det ble en våt tur, men vi kom oss ihvertfall dit og tilbake uten at vi blåste avsted. Vi spiste god middag og hadde en hyggelig kveld. Kan fremdeles ikke se noe værvindu i nærmeste fremtid. Alt vel.