Back in Atlantic waters

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 11 Jun 2009 11:33
36:01.270N 005:48.740W

We're back in the Atlantic ocean. The strait of Gibraltar was windy today, but I suspect it always is. We still have wind in the 20-30 knots range and we may be in for a rough night, but at least we're going downwind. Current plan is to arrive Lagos in south Portugal tomorrow afternoon.

Vi er tilbake i Atlanterhavet ;) Gibraltarstredet hadde mye vind og strømsjø og by på, men det var forventet. Vi har fremdeles vind mellom 20 og 30 knop så det går godt unna. Sjøen bygger seg mer opp ettervert som vi kommer ut fra land, og det blir nok en humpete natt. Vi seiler ihvertfall med vinden, så vi kan ikke klage. For øyeblikket er målet å nå Lagos i Syd-Portugal i morgen ettermiddag. Alt vel.