Tourists

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 9 Sep 2008 00:24
We went to Kuta Beach for a few hours yesterday. Had a look at the surf and did some shopping. This is a tourist-place and sellers are very agressive, so hard work getting reasonable prizes. I am sure we got screwed on some of or buys. Being conflict-shy of nature, shopping here does not appeal to me. To much arguing and hard work. Jørn is still sick, so energy level onboard is very low. Started antibiotics yesteryday, so hopefully we'll se some improvement soon. Planning to climb Bali's highest vulcano when Jorn is well enough.

Vi dro til Kuta Beach i går. Kikket litt på bølgene på stranda (bra for nybegynnere i.e. Jørn) og shoppet litt. Fikk med oss både nyttige og ubrukelige ting i handleposen. Det er massse turister her, og det merkes på selgere. De er mer agressive enn vi har opplevd på de andre øyene. Man må virkelig diskutere (ofte krangle) for å få rimelige priser. Jeg er ganske sikker på at vi ble rundlurt et titalls ganger bare i går. Som konflikssky av natur, finner jeg det slitsomt bare å gå forbi en butikk her :) Jørn er annå syk, så energinivået ombord er ganske labert (ingen utflukter, ingen mekking, ingen surfing.........). Startet på antibiotika i går. forhåpentligvis vil det hjelpe. Vi planlegger tur opp på Balis høyeste vulkan så fort Jørn er i form til det.