Ppairarbeid

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 7 Jul 2008 21:05
Papirmøllene er satt igang. Vi har sjekket inn hos custom og satt igang prosessen for å få visum til Indonesia. Det gikk forsåvidt greit, men tok absolutt hele dagen i går. Jakten på en lege som er spesialist på hudkreft -og som har ledige timer det nærmeste halvåret, har imidlertid ikke gått så bra. Fortsetter letingen i dag.

Vi ligger ankret så langt til havs at det tar en halv time med jolle inn til stranda -og det er ingen tørr tur... Heldigvis er vannet varmt.

Mellomstykkene mellom røstjernene og vantene har begynt å sprekke. Det er ingen krise, men de må tas av slik at vi kan få dem sveiset. Vi forsøker å komme oss inn i marina for å få slakket riggen og tatt dem av. Alle marinaene er fulle, men vi håper å få til noe ila neste uke.

DArwin er forresten veldig sjarmerende.