12.05.07 kl 17:00

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 13 May 2007 01:58
07:33.000S 127:34.000W

Det har vært en fin dag på havet. Hele dagen har vi gjort fin fart i 15 knops vind. Nå i ettermiddag har vinden løyet, og vi gjør ikke mer enn 4-5 knop. Dagene går fort. Vi sover, spiser, leser bøker ++. Hver kveld har vi et par runder med backgammon. Det er et fint liv. Regner med at vi er fremme om 5-6 dager.

Margarita ligger et stykke foran oss, og rapporterer om lite vind, så det kan nok gå veldig sakte de siste dagene. De har oppdaget en sprekk i beslaget som fester forstaget, og er vel litt redde for at forstaget skal ryke. De seiler nå kun med gennaker, for å få mindre belastning på forstaget.

Vi har tenkt mye på Petter og Sunniva som gifter seg i dag. Der skulle vi gjerne ha vært... Håper de har hatt en strålende dag. Vi gleder oss til å høre om den.

Her ombord er alt vel med mannskap og båt. Bank i bordet ;)