Sitting it out

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 24 Mar 2009 18:30
At 7:15 this morning the wind went from 0-30 knots in two minutes.The air is full of sand, we could hardly see the sun trough the sand today. All day the instruments have been showing 30-38 knots. Anchors seem to have excellent holding. Wind down to 25 now. Maybe possible to go ashore tomorrow. New engine mounting in place -excellent fit. What a relief! All well.

Kvart over syv i morges brakte det løs. Vinden økte fra 0 til 30 knop på to minutter. Lufta er full av sand og sikten er dårlig. Kunne knapt skimte sola for sand i dag. Vindmåleren har vist 30-38 knop hele dagen. Virker som vi henger veldig godt. Vinden har roet seg litt nå. Det er bra, så blir det litt søvn på oss. Kanskje vi til og med kan komme oss på land en liten tur i morgen. Det nye modifiserte motorfestet er montert. Passa perfekt. Vi er veldig letta. Alt vel ombord.