Quensway Quay Marina, Gibraltar

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 11 Jun 2009 07:17
36:08.070N 005:21.530W

Arrived Gibraltar early afternoon after a good sail with some motoring. Unfortunately the marina we had planned to go to (the cheapest one) was full, but they managed to squeeze us in in here. We've been for a walk in town and bumped into the Queen's birthday parade. Were hoping to be able to go all the way to Lisbon from here, but looking at the weather now, it seems very unlikely we'll make it that far. Anyway, good to be here.

Ankom Gibraltar tidlig på ettermiddagen i dag etter en fin seilas med litt motorkjøring nå og da. Desverre var den billigste marinaen full, men vi fikk skvist oss in i en annen -som kostet litt mer. Vi har vært på bysleng -og fikk til og med med oss dronningens bursdagsparade -som en liten 17. mai (med sekkepiper).Vi hadde håpet å kunne dra direkte til Lisboa i morgen, men etter de siste værmeldingene har vi innsett at det kan bli ganske umulig. Vi får se i morgen. Det er uansett godt å endelig være i Gibraltar -en liten milepæl. Om ikke mange mil, krysser vi vårt eget spor fra tre år tilbake og har faktisk seilt rundt hele jorden ;)