Salalah port

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 16 Feb 2009 05:48
15:56.201N 054.00.364E

Arrived yesterday afternoon, still in foggy/sandy conditions. Big harbour. Good to be in.Lots of yachts, very tight in the anchorage. Cannot see how any more are going to fit in. Luckily, many leaving tomorrow. Went to a navy leisure club for BBQ buffet yesterday. Slept for 12 hours, and are now on our way to go to Salalah town. People friendly. Nice temperature during day, freezing at night.

Kom i havn i går ettermiddag. Null vind og motorkjøring siste bit. Rydda og vaska, bakte brød og laga vann, så det passa bra. Alt ombord er brunt av ørkensand. Godt å være i havn, selv om turen var fin. Ikke hver dag vi fikser hai heller. Stor havn her, og masse seilbåter på liten ankring. Kan ikke se hvordan det skal bli plass til flere. Heldigvis skal mange dra i morgen. Var på en publiknende plass for marinemennesker i går -grill buffet. Smakte veldig godt. Sov 12 timer i natt, og er nå klare for å finne ut hva som er rundt her. Folk er veldig vennlige. Fin temperatur om dagen, iskaldt om natta (for oss)....