Still hanging tight

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 29 Mar 2009 17:12
No news. Still here in the desert. Today has been the windiest day so far. Supposed to calm down tomorrow, so getting ready to move on the day after tomorrow. We'll just have to cross our fingers. Have read 2 books today, skipper went trough one. Not much else going on, and apart from being a bit restless, we're having a pretty good time. All well.

Intet nytt. Vi ligger fremdeles for anker her i ørkenen. I dag har vært den mest blåsete dagen av alle. Det blåser til og med for mye for vindmølla, så vi har måttet stoppe den på dagtid de siste dagene. Vi har tilbragt de to siste dagene med hodet i hver vår bok -jeg har lest to i dag, Jorn har lest en. Værmeldingene sier at vinden skal roe seg fra i morgen, så vi gjør oss klare for å dra i overimorgen. Vi krysser fingrene for at meldingen slår til -og at værvinduet er langt nok til at vi kan komme oss et godt stykke nord.Bortsett fra at vi begynner å bli litt utålmodige, har vi det veldig fint.