Run-in with dragons

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 24 Aug 2008 23:36
Still in Rincha island. Went ashore for a hike yesterday, hoping to see more wildlife. After a little while in the bush we passed a typical sleeping nest for dragons. Just after, I decided it was too scary. Joen and I turned around, while Jimmy and Caroline carried on. On the way back to the beach we suddenly found we were trapped between 5 big dragons and a mountain. We had to pass the dragons. They seemed to move slowly away from us, but one came toward us....... We made it out to the beach. But I've had enough of dragons. No more bushwalking in the national park.

Fremdeles på Rincha. Det er facinerende natur her. I går gikk vi i land for å se etter ville dyr. Etter en liten tur inn i skogen passerte vi noe som liknet sovehull for drager, under en fjellhylle. Vi gikk litt til, men jeg var nervøs og ville snu. Jørn og jeg snudde, og Jimmy og Caroline fortsatte. På vei tilbake til stranda, gikk vi litt lengre vekk fra soveplassen, og plutselig hørte vi tunge skritt i buskene. Vi befant oss mellom fem digre drager og deres "hjem". Vi mått forbi dem for å komme tilbake til stranda. Vi snek oss mellom dragene og fjellhyllen. De så ut til å bevege seg sakte bort fra oss, men en snudde og kom sakte etter... Vi kom oss tilbake til stranda, men jeg har fått nok av drager. Det blir ingen flere turer i skogen her.