Motoring along

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 5 Apr 2009 16:15
26:20.000N 034:22.000E

Doing good. Weather is calm (thank God). No news. If no problems, we'll get in to Hurhada marina tomorrow. No news really. Have undertaken another repair of my Teva's today -this time with Sikaflex as several attempts using glue did no good. Making sinner at the moment, using some tinned sausages which smells awful, so not getting our hopes up for the meal today :)

Vi har det fint. Rolig vær, heldigvis! Intet nytt. Hvis ingenting uventet dukker opp, bør vi kunne legge til i Hurghada marina i morgen tidlig. Har prøved en ny variant av sandal-reparasjon i dag -med sikafleks, ettersom gjentatte reparasjoenr med lim ikke har vært særlig vellykket. Lager middag -pytt i panne- med pølser som lukter ganske ille. Fare for at de ikke smaker så godt heller, men men.