Turkey next??

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sat 25 Apr 2009 16:06
33:15.232N 031:19.299E

Doing well. Don't think I could possibly feel any colder. We're using all our winter clothing (at once -I'm using all mine and the skippers' on top) and it is still not enough. Quess we'll adapt -soon I hope. We're trying to hold a course to Finike in Turkey, but iff possible we'll keep going west along the coast and make landfall in Rhodes. We have family arriving there in two days. Conditions are light. We've been sailing a few hours, then motoring, sailing again now. The wind is NW, so mostly dead on the nose. No seas in the cocpit yet so no complains.

Vi har det bra. Fryser veldig. Vi har på oss alle de varme klærne vi eier (på en gang -jeg har i tillegg Jørns klær utenpå mine egne) og sliter fremdeles med å holde varmen på nattevakt. Antar vi vil venne oss til temperaturen snart. Vi forsøker å holde en kurs mot Finike i Tyrkia og har plassert oss langt nok vest til å ikke seile på Kypros, men ikke så langt vest at vi kommer inn i ruskeværet som ligger der (håper vi). Kypros er svindyrt, så der kan vi overhodet ikke stoppe. Vi håper å kunne seile vestover når vi nærmer oss kysten, og ankomme Rhodos om 2-3 dager. Mamma og Rolf er på Rhodos på ferie... Vi har lette vinder nå (heldigvis) -fra NW (uheldigvis). Veksler litt mellom motor og seil ettersom vinden dreier og endrer styrke. Akkurat nå seiler vi og har det helt topp.