Waiting

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Mon 23 Jun 2008 11:28
We're still in Weipa, waiting for weather to abait. Apparently it was nice and calm in here until we arrived (on the hour). Now, it is blowing more than they've seen for the last 40 years..... We reanchored once yeasterday and again today. It has been rough in here, but it is getting better by the hour. Seems like there might be a window for us to start the crossing on Wednesday. We haven't seen very much ashore, except for the supermarket which is an hours walk away :)

Vi er fremdeles i Weipa hvor vi venter på bedre vær. Her inne i havnen var det visstnok blikk stille helt til vi kom inn. Nå blåser det mer enn det har gjort noen gan de siste 40 årene. Det har vært for mye vind og sjø til at vi har kunnet kjøre for egen jolle, så vi må haike med Blue Moon når vi skal på land. Vi måtte re-ankre en gang i går, og har flyttet igjen i dag. Nå ligger vi bra og vinden ser ut til å være på vei ned. Det ser ut som det kan bli mulig for oss å dra til havs på onsdag. Vi har ikke sett så mye på land her (har måttet være i båten når tidevannet snur), bortsett fra supermarkedet -som ligger en times gange unna. Alt vel.

xxx E&J