Morris Island

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 13 Jun 2008 09:15
13:29.457S 143.43.289E

All good. Are tucked in behind a tiny island out here (again with 5 other boats) trying to hide from the seas. The island is no more than a sandy spot with a palm tree, so no protection from the 20-30 knots screaming by. Windgenerator broken, so no power for keeping the computer on today.

Alt vell. Forsøker så godt vi kan å gjemme oss for bølgene, bak en bitte liten sandfledd av en øy -igjen i selskap av de samme fem andre båtene. Her er overhodet ingen beskyttelser fra vinden, så det uler godt i riggen. Vindmølla har hatt et sammenbrudd i dag, så vi har lite spenning på batterier og kan ikke bruke PC mer enn nødvendig. Mølla kan fiskes, men under litt roligere forhold -en annen dag :)

xxx E&J