Engine- and laundry day

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 19 Apr 2009 19:57
Not so much going on here. Have had big engine day onboard (again), and I've spent all morning in the showers doing loads of laundry. Went to the supermarket, and sneaked trough one jug of diesel (had to pay the gard though). Worried about getting trough the channel at the next weather window -as there are many yachts in here now, and we all want to leave when the weather calmes.......

Her skjer det lite spennende om dagen. Riggsjekk og vær-oppdateringer i går. Jørn har hatt en stor motordag (igjen) i dag, og jeg tilbragte hele formiddagen i dusjen med 4 baljer med klesvask. Var en tur på supermarkedet i ettermiddag, og smuglet inn en kanne diesel i kveld (vel, smugling og smugling fru Blom, måtte bestikke en drosjesjåfør, en bensinstasjonmann og en portvakt). Været er ikke bra nok til å dra ut i middelhavet ennå, men vi er så mange båter her inne nå, så det kommer til å være vanskelig å komme seg ut i tide for det første værvinduet ettersom alle ønsker å få med seg dette. Det er mildt sagt bekymringsverdig. Ellers alt vel.