Leaving Langkawi

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Thu 6 Nov 2008 03:13
We're just leaing Bass Harbour afting having to wash off 20 kilo mud from chain and anchor. Found a baby bat living in our genoa cover today. After a bit of trial and error, he managed to fly away. Quite happy that we did not have to bring him with us, even though he was quite cute.

Langkawi was good to us. We knew the island was tax free, but nobody told me it was chocolate heaven :) The island has plenty of beautiful spots. We did not have time for cruising around, but had motorbike for a day, and toured the island by road instead.

Vi har akkurat forlatt havna og er på vei mot Thailand og Phuket. Det var litt av et prosjekt å komme seg avgårde, bla fordi de på immigrasjonskontoret måtte vekkes. I tillegg hadde vi omtrent 20 kilo med gjørme på kjetting og anker som måtte vaskes av. En liten baby-flaggermus hadde bosatt seg i trekket på forseilet, og måtte lære litt flyteknikk før han kunne forlate skuta.

Langkawi har vært bra. Vi har som vanlig brukt en del tid på prosjekter ombord, men fikk også et par dager til provisjonering og sightseeing. Ved hjelp av innleid moped, utforsket vi øya fra land. At Langkawi er tax-fri visste vi jo, men det hadde gått oss hus forbi at alle butikkene var fulle av sjokolader vi kjente igjen :)

Neste stopp er Phi Phi øyene der vi planlegger å henge rundt en uke før vi skla sjekke inn in Phuket. Vi vet enda ikke om vi får en eller to måneders visum i Thailand (selv om vi allerede har kjøpt et 2 måneders turistvisum på ambasaden i Singapore), så planene videre er litt usikre. Det virker som det er avhengig av hvem man treffer når man sjekker inn. Uansett kommer vi ihvertfall til å være på plass i Phuket når mamma og Rolf kommer. Det gleder vi oss til.