Roligere forhold

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Fri 4 May 2007 20:04
05:29.300S 108:14.000W

Vi har hatt litt mye vind og bølger det siste døgnet, og har unnagjort 172 nautiske mil (døgnrekord så langt). Nå har vinden roet seg og bølgene har lagt seg litt. Vi la oss litt med bølgene i natt for å få det mest mulig behagelig, og det har satt os et par mil nordover.

En annen seilbåt, et stykke sydøst for oss har fått problemer og det pågår redningsaksjon. Kystvakten varslet, men jeg vet ikke om de kan komme seg ut til båten. Andre seilbåter er på vei for å hjelpe. Vi følger med på radio for å høre hvordan det går, og om det evt er noe vi kan gjøre.

Nå tusler vi videre vestover. Vaktene går fint, og vi har det bra.

IN ENGLISH
We are doing fine. Strong winds and high seas contributed to our 172 milesw-record the last 24 hours. The wind seems to calm down at the moment, which sounds good to us. Fast is good, but confortable is even better ;) All well.