Lørdagspizza

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Sun 6 May 2007 20:09
05:35.000S 113:05.300W

Vi suser avgårde, og har igjen seilt 160 mil i døgnet.Vi har hatt mye vind og regnbyger det siste døgnet. Med vind i overkant av 20 knop, går det i dag raskt unna, men det er mindre bevegelse i båten når vinden er litt svakere. Håper derfor på rundt 15 knop de neste dagene. Det hadde vært fint.

Vi har jo lørdagspizza hver lørdag på havet, men i går fikk vi rett og slett ikke med oss at det var lørdag. Krise. Nå må vi ha søndagspizza.

Til natten kommer vi til å passere halvveis til Marquesas:)

Alt vel


IN ENGLISH
All well. Will pass half way late in the evening today. Have plenty of wind each day, mostly in the 18-22 knots range, reaching 30 in squalls. We are doing about 160 miles each day, and having a great time.