Gili Air

Silene's cruising log
Jørn and Eli Nygaard
Tue 2 Sep 2008 23:14
08:21.896S 116:04.949E

Had a good trip from the Ne corner of Lombok the other day. Light winds required motor sailing. Got in here just before the sn got too low to see reefs and picked up the last free moring ball. It is very nice here, good reastaurants and relaxing atmosphere.

Vi hadde en fin tur fra NE hjørnet av Lombok og hit til Gili Air. Lett vind, så vi måtte motorseile hele veien, men motstrømmen var ikke altfor ille. Kom hit rett før solen gikk for lavt til at vi kunne se revene. Plukket opp den siste ledige moringen, siden ankring her visstnok ikke er lett (dypt, trangt, dårlig hold og pålandsvind). Dette er skikkelig kos. God, "billig" (billig nok til at vi kan spise ute) mat på restauranter og veldig avslappet atmosfære. Jørn jobbet på katamaranen Ten i hele går (og betalte ned den sammenleggbare sykkelen vi kjøpte av dem i Darwin). Siden vi nå ligger på bøye, kunne vi nå også få merketankerkjettingen igjen siden merkene er helt slitt bort (og vi dermed aldri vet hvor mye kjetting vi har ute) Vi blir her antagelig til i morgen. Drar da over til Lombok for sightseeing og provisjonering. Deretter Bali