Søker mannskap

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Sat 8 Sep 2018 21:51
Vi drar søndag morgen (Tahiti tid = norsk tid - 12) til Moorea og mandag videre til BoraBora. Deretter til Niue og Vavau i Kingdom of Tonga. I månedsskiftet oktober/ november skal vi dra til New Zealand, og det er på den turen vi gjerne skal ha mannskap med oss. Vi ønsker bare en person, fortrinnsvis litt seilerfaring og noenlunde sjøsterk og eventyrlysten. På Tonga blir det å vente på et værvindu, og det er derfor vanskelig å si hvor mye tid det blir til opplevelser. Dette kan planlegges mer nøyaktig seinere.
Stedet for å møte oss er Tongatapu, sør i Tonga. Selve seilasen tar 7-9 dager. Det blir lite tid til cruising på New Zealand, men hjemreise er selvsagt uavhengig av vår tidsplan, og vi anbefaler rundreise på de to hovedøyene der. November er sen vårmåned på New Zealand, og klimaet bør være bra.
Vi betaler kost og proviant og felles restaurantbesøk. Reisen må mannskapet betale selv.
Er du ikke interessert selv, har du kanskje noen kjente av den sosiale og eventyrlystne typen. La dem i tilfelle høre om denne muligheten. Om oss og turen vår, kan de lese på bloggen.
De kan skrive til bl(at)tattavvinden(punktum)com. Vi kan ikke lese mail når vi er til havs, men svarer så fort vi kommer til land og wi-fi. Slik er livet på langtur.
Hilsen Eva og Bjørn