På andre døgnet på havet..

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Sun 15 Apr 2018 19:20
Etter flere dagers forberedelser i Santa Cruz er vi endelig i gang. De siste dagene så vi frem til å komme avgårde. Proviantering er et stort kapittel for seg. Det er ikke bare å labbe inn i en type Meny-butikk og kjøpe alt man trenger. Vi må innom flere små supermarkeder og små frukt- og grønnsakshandlere før vi får tak i alt vi ønsker oss for en overfart på tre uker. Forsyninger av mat kommer litt uregelmessig til øya, og det gjelder å slå til når utvalget er der. Lykken er å finne det gode svinekjøttet, ja til å med flere tørkeruller, noe vi trodde det fantes flust av overalt, og for oss går det mengder av dem.
Anne Sofie har raskt tilpasset seg livet ombord på alle måter, og det er kjempekoselig å ha henne med. Hun har laget opp hummus og falaffel, jeg ha laget fiskekaker og potetsalat. Kjøleboksen er så full at vi må spise litt før vi begynner å fiske. Men med medbrakt fisk laget vi en deilig fiskesuppe til middag i går.
På vei ut fra Galapagos i går, så vi utallige skilpadder svømme forbi, et underholdende innslag. Vi så også tre hvaler av en viss størrelse. Og dagens opplevelse av den enorme flokken med delfiner har vi ikke sett maken til.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com