Morgenstemning

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Mon 17 Sep 2018 18:40
Ikke av Grieg, ikke like vakkert heller, men en rough skjønnhet er havet nå. Ikke farlig, men nok til at det er ubehagelig. Hele natta gikk uten byger, men vi fikk vinden fra dem, aldri over 30 knop. Men like etter at jeg hadde gått på vakt, klokka seks, kom regnet. Heller ikke det langvarig, men vått nok. Jeg rakk imidlertid å lage til min bolle med havregryn og melk - mitt vanlige morgerituale - Tørrmelken fungerer fint, pulveret løser seg øyeblikkelig opp. Jeg krydrer med rosiner og valnøtter og rester av bananer fra Tahiti.
Mia og Eva sover, det er fredelig, selv om vinden ligger rundt 24 knop og sjøen har blitt litt over to meter. Det er ikke lenger mulig å bevege seg eet eneste skritt uten å holde seg fast. Men vi har god framdrift for bare genoa som er rullet litt inn, slik at vi slipper å reve i bygene. Det er dven seilas, men videltar ikke i noen regatta.
Alt vel ombord, og senere i dag oppdaterer jeg posisjon og observasjoner.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com