Værfast i godvær

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Tue 12 Jun 2018 20:31
Position: 15:49.28 S 145:07.01 W
Det låter kanskje merkelig, men vi ligger værfast i godvær. I går var det overskyet hele dagen, og vinden økte noe, så vi dro tilbake til landsbyen hvor vi nå ligger på en bøye. Været er bedre, men i morgen natt ventes sterke vinder, og ikke gunstig vær for Fakarava, så vi blir her til den 15de, da lover grib-filene gode forhold. Vi drar da enten til Fakarava eller direkte til Tahiti - vi får se.
Dette er også en del av langturlivet. Å ikke kunne følge planene gir litt nedtur, men så må en raskt finne på noe annet. Så i morgen tenker vi å gå en tur til flyplassen, 7 km hver vei. Det blir interessant, for vi har ikke sett et eneste fly lande eller ta av. Det er idyllisk flere steder her, men særlig stor virksomhet er det ikke på denne atollen.
I dag startet vi med en løpetur før frokost. Det pigger alltid opp etter et bad etterpå, og nå e det i alle fall halvsol her. Da vi kom tilbake fra løpeturen var det bare 26 grader, og det ble litt kjølig etter badet. Det blåser jo litt må vite.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com