Shelter Bay 17022016

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Wed 17 Feb 2016 14:14

Denne morgenen kjentes alt bedre. I sju-tida kunne jeg begynne dagen med en spasertur i jungelen. Fugleliv og brøleaper. Jeg hørte alt, men så bare fugler. Tatt av vinden ligger på land for å gjøres klar for sjøsetting på fredag. En del av båtlivet er uunngåelig vedlikehold, reparasjoner og fornyelser. Før sjøsetting er det polering, bunnstoffing og så må hun ha nye batterier. På sjøen fortsetter det med nye solcellepaneler, noen nye liner i riggen, vasking, rydding osv.

i går kveld kom jeg i snakk med et tysk par i 70-årene. De kjørte en bobil. De skulle til Huston for å besøke familie, i mellomtiden hadde de kjørt en tur nedom Ursuaia, helt sør i Argentina. Tidligere hadde de lagt bak seg enorme avstander i Afrika og Australia, gått til Base camp nedenfor Mt. Everest osv.osv. Jeg kom også i snakk med en kar med en stor motoryacht. Han planla å klatre til toppen av Everest om to år. Ellers elsket han alt som gikk fort - og tsjekkiske Skodaer! Men han var ung, bare 54 år.

i natt blåste og regnet det, men hva gjør det, det er varmt, ca 32 grader midt på dagen.

Mer siden. Men bilder blir det ikke før båten er på sjøen. Jeg mangler en konverter fra amerikansk system til europeisk, så jeg får foreløpig ikke ladet pc-en, og jeg er avhengig av den for å sende bilder på bloggen.